Epilepsiescholingen
Één overzicht van alle opleidingen op het gebied van epilepsie

Marian Majoie (Neuroloog Kempenhaeghe) en Roland Thijs (Neuroloog SEIN) zijn de initiatiefnemers achter het platform Epilepsiescholingen. Zij zagen als geen ander het belang van één overzichtelijke databank op het gebied van Epilepsiescholingen. Samen met het bestuur van Kempenhaeghe en SEIN kwamen zij tot het doel om scholingen voor professionals op het gebied eenduidig beschikbaar te maken.

Realisatie

Deze wens resulteerde in het platform epilepsiescholingen dat dankzij Kempenhaeghe en SEIN in 2023 daadwerkelijk gerealiseerd is. Alle (wetenschappelijke) aanwezige – en toekomstige Expertise op het gebied van Epilepsie is hier te raadplegen. Epilepsiescholingen heeft als doel kennis bevordering (uitwisseling) c.q. deskundigheid vergroting onder specialisten, professionals en ter verbetering (verrijking) van opleidingen en bijscholingen aangaande Epilepsie.

Expertise partijen

Met epilepsiescholingen willen we zoveel mogelijk expertisepartijen samenbrengen in één overzicht. Zowel op opleidingsgebied, als expertisecentra, academische ziekenhuizen alswel organisaties voor mensen met epilepsie en hun naasten. We hebben nu hiervoor de eerste partijen benaderd en de eerste opleidingen gebundeld. Uiteraard blijven we er aan werken om dit nog verder uit te breiden en er voor te zorgen dat kennis over epilepsie gedeeld blijft worden.

Kennis

Naast de bundeling van opleidingen verwijzen we op deze website ook door naar het allerlaatste nieuws over epilepsie. Dit gebeurd door het ophalen van nieuws vanuit bijvoorbeeld de Nederlandse Liga tegen epilepsie, alswel door het delen van eigen nieuwsartikelen op het gebied van epilepsie en scholingen. Mocht u belangrijk nieuws te delen hebben op het gebied van epilepsie dan kunt u dit met ons delen door een bericht te sturen via ons contactformulier.

Expertise partij?

Neem contact op