Nieuwsbericht

Epilepsiescholingen.nl

Één overzicht van alle opleidingen op het gebied van epilepsie

Er komen steeds meer scholingen voor epilepsie; één site die alles bundelt is daarmee hoog nodig. Kempenhaeghe en SEIN, vertegenwoordigd door Marian Majoie (Neuroloog Kempenhaeghe) en Roland Thijs (Neuroloog SEIN), hebben dit gerealiseerd met het platform: www.epilepsiescholingen.nl  Samen met het bestuur van Kempenhaeghe en SEIN kwamen zij tot het plan om scholingen voor professionals op het gebied eenduidig op een platform vindbaar te maken.

Realisatie
Deze wens resulteerde in het platform epilepsiescholingen dat dankzij Kempenhaeghe en SEIN in 2023 daadwerkelijk gerealiseerd is. Epilepsiescholingen heeft als doel kennis bevordering (uitwisseling) c.q. deskundigheid vergroting onder specialisten, professionals en ter verbetering (verrijking) van opleidingen en bijscholingen aangaande Epilepsie te stimuleren. Alle aanwezige – en toekomstige (wetenschappelijke) expertise op het gebied van epilepsie is hier te vinden.

Expertise partijen
“Met epilepsiescholingen willen we zoveel mogelijk expertisepartijen samenbrengen in één overzicht,” vertelt Marian Majoie. “We hebben nu hiervoor de eerste partijen bij elkaar gezocht en de door hun aangeboden opleidingen gebundeld in het heldere overzicht van epilepsiescholingen.nl. Uiteraard blijven we eraan werken om dit nog verder uit te breiden en ervoor te zorgen dat kennis over epilepsie gedeeld blijft worden.”

Kennis
Naast de bundeling van opleidingen verwijst Epilepsiescholingen.nl ook door naar het allerlaatste nieuws over epilepsie. Dit gebeurt door het ophalen van nieuws vanuit bijvoorbeeld de Nederlandse Liga tegen Epilepsie, als door het delen van eigen nieuwsartikelen op het gebied van epilepsie en scholingen. Mocht u belangrijk nieuws te delen hebben op het gebied van epilepsiescholingen dan kunt u dit met ons delen door een bericht te sturen via het contactformulier.