Studie

webinar

Onderwijsniveau

neutraal

Startdatum

nvt

Aanvalsdetectie bij epilepsie

Epilepsie zorgt voor onverwachte aanvallen. Maar kun je een signaal of alarm krijgen als je familielid een epileptische aanval heeft? Er zijn al diverse apparaten hiervoor op de markt, maar hoe maak je nu een keuze?

Tijdens dit webinar vertelden ervaringsdeskundigen hoe de apparaten bij hen werken en we kijken naar de toekomst: wat komt er nog aan als het gaat om aanvalsdetectie. Ook belangrijk: hoeveel kost het en wat is er mogelijk als het gaat om vergoedingen?

Het webinar heeft al plaatsgevonden, maar is terug te kijken via de website van EpilepsieNL.

Aanmelden

Aanbieder

EpilepsieNL

EpilepsieNL is ontstaan uit het samengaan van het Koninklijk Epilepsiefonds – de Macht van het Kleine en de Epilepsie Vereniging Nederland. Het is een community van iedereen die zich betrokken voelt bij Epilepsie. Samen willen ze het leven van mensen met epilepsie beter maken. Of je het zelf hebt, iemand kent of er meer over wilt weten. Bij EpilepsieNL word je herkend, gekend en ondersteund. Ze zorgen voor ontmoetingen, delen verhalen en kennis en halen geld op voor toponderzoek.

Meer informatie aanbieder

Ook interessant voor jou

Samen naar een beter niveau

Kempenhaeghe en SEIN zijn de expertisecentra op het gebied van Epilepsie in Nederland. Zij hebben de handen ineen geslagen om samen met andere partijen alle scholingen op het gebied van Epilepsie te bundelen.